LiveZilla Live Chat Software
Cum comand?
Inainte de toate, verificati securitatea conexiunii.

Toate comenzile de servicii catre EUSHELLS COMAPNY sunt efectuate criptat, la adresa securizata https://www.eushells.ro/clientarea.php
Certificatul SSL folosit pentru securizarea site-ului este emis de COMODO si toate datele comenzii dumneavoastra sunt criptate.

Daca aveti suspiciuni privind autenticitatea sau securitatea paginii de comanda, va rugam sa ne contactati de urgenta.

Procesul de comandã este simplu si rapid. Aveti de parcurs cinci pasi, prezentati mai jos.

Alege serviciul

1. Aici alegeti categoria de servicii si serviciul dorit. De asemenea, puteti alege moneda de plata (pentru comenzile din Romania, plata se face intotdeauna in lei). Pretul se va calcula, in functie de cursul valutar zilnic (AL BNR), afisat in partea de jos al e-mail-ului.

Adauga domeniul

2. In acest al doilea pas, daca este cazul, veti alege domeniul web asociat cu serviciul comandat (nu puteti alege un plan de gazduire web fara a sti ce domeniu va fi gazduit). Aveti maxim patru optiuni de domeniu, dupa cum urmeaza:

- Vreau ca EUSHELLS COMPANY sa înregistreze un nou domeniu pentru mine
Este optiunea ce trebuie aleasa daca NU aveti un domeniu internet si doriti sa rezervati un domeniu nou odata cu serviciul comandat
- Doresc sa-mi transfer domeniul de la un alt registrar la EUSHELLS COMPANY
Alegeti acesta optiune cand aveti un domeniu rezervat, dar doriti sa-l mutati de la registrar-ul existent la EUSHELLS COMPANY. ATENTIE, aceasta optiune nu se aplica la domeniile .ro!
- Voi actualiza singur nameserverele sau imi voi inregistra domeniul in alta parte.
In acest caz optati pentru gestionarea separata a domeniului, din panoul existent. Se presupune ca aveti domeniul inregistrat deja si aveti un panou administrativ pentru gestionare.
- Vreau sa folosesc un subdomeniu gratuit.
Daca nu aveti alte optiuni, EUSHELLS COMPANY va pune la dispozitie un domeniu gratuit: back.ro, la care veti adauga numele dorit pentru serviciul comandat. Domeniul final ales pentru serviciul dumneavoastra are forma: exemplu.back.ro
Daca ati ales prima optiune, domeniul comandat este verificat si daca este disponibil, veti avea posibilitatea de a-l adauga la comanda. De asemenea, va vom sugera si optiuni pentru alte extensii.

Daca ati ales optiunea de transfer, trebuie ca domeniul sa fie înregistrat deja si sa aveti drepturi administrative. De asemena, va trebui sa aveti la indemana cheia EPP de transfer a domeniului.

Configureaza serviciul

3. in functie de serviciul comandat, in cadrul acestui pas veti configura în detaliu optiunile serviciului. De exemplu, la pachetele de gazduire web veti putea alege perioada de facturare, precum si optiuni suplimentare: trafic aditional sau adrese IP statice.

Confirma comanda

4. Acest pas este destinat verificarii comenzii dumneavoastra. Pe ecran vor fi afisate serviciile comadate, precum si pretul total si taxele aferente (TVA). De asemenea, veti putea introduce un cod promotional de reduceri, daca aveti un astfel de cod promotional valid.
In cazul in care ati omis anumite detalii, puteti relua comanda.

Afiseaza proforma

5. Ajungem la pasul final. Daca sunteti deja clientul nostru, va trebui sa va autentificati pentru a adauga comanda de servicii la contul dumneavoastra de client. Daca nu sunteti client, aveti optiunea de a crea un cont de client la EUSHELLS COMPANY, completand cateva date pentru facturare.
Odata autentificat (sau dupa ce creati contul de client), veti primi o factura proforma ce contine toate serviciile comandate si suma totala de plata.


In factura proforma afisata online puteti alege modalitatea de plata dorita (pentru rapiditate, recomandam plata cu cardul). Mai multe detalii despre modalitãtile de plata veti gasi in pagina "Cum platesc".

Adresa E-mail:
Parola:
Ai uitat parola? click aici.

Pentru a beneficia de produsele si serviciile noastre, va fi suficient o inregistrare gratuita, rapid si usor!

garantia de 10 zile

Fiecare client de gazduire al EUSHELLS
beneficiaza de o garantie
neconditionata de 10 zile [...]

satisfactia clientului

Personalul nostru de specialitate si o
infrastructura adecvata pentru a oferi
stabilitate/satisfactie clientului!

asistenta tehnica 24/7

Va oferim un raspuns garantat in cel
mult 4 ore pentru toate biletele de
asistenta tehnica!

plati online securizate

Plateste cu card-ul VISA sau
MasterCard, prin MobilPay si PayPal.
Usor dar sigur 100% [...]

%99.5 uptime SLA garantat

Monitorizam cu atentie serviciile si le
intretinem, asigurand o performanta
optima pentru toti clientii nostri [...]